facebook tracking

Nean urapolku: Myynnin ja asiakaspalvelun kautta HR:n ammattilaiseksi

Nea_tyontekijatarina_header_teamtailor.jpg

”MySafetylla omaa osaamistaan pääsee haastamaan ja kehittämään päivittäin, sillä täällä tapahtuu koko ajan paljon”, kertoo mySafetyn HR Generalist Nea Kattainen.

Nean ura mySafetylla alkoi kahdeksan vuotta sitten, kun hän sai paikan yrityksen myyntitiimistä.

”Työskentelin myynnissä noin vuoden, minkä jälkeen vaihdoin sisäisen rekrytoinnin kautta asiakaspalveluun. Rakensimme käytännössä kolmen hengen tiimin kanssa mySafetylle toimivan asiakaspalvelukonseptin Suomeen. Erilaisissa asiakaspalvelutöissä vierähti noin puolitoista vuotta, kunnes HR:ssä aukeni HR-koordinaattorin paikka. Hain, sain paikan ja siitä lähtien olen tehnyt henkilöstöhallinnossa töitä”, kertoo Nea.

Tällä hetkellä Nea on vastuussa erilaisista HR:n operatiivisista tehtävistä.   

”Hoidan yrityksemme palkka-asiat, autan esimiehiä rekrytoinneissa sekä toimin työsuojelupäällikkönä. Työhöni kuuluu myös paljon erilaisten järjestelmien, kuten työajanseurannan, hallinnoimista”, listaa Nea.

Omien rajojen ylittämistä

Työnsä parhaiksi puoliksi Nea mainitsee monipuolisuuden sekä mahdollisuuden uuden oppimiseen ja oman osaamisensa kehittämiseen. MySafetylla työskennellessään Nea on muun muassa suorittanut oppisopimuksella henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinnon.

”Arvostan suuresti sitä, että mySafetylla minuun on luotettu ja minua kannustettu testaamaan omia rajojani. Muut ovat nähneet sen potentiaalin, jota ei aina itse välttämättä huomaa. Olen siitä hyvin kiitollinen”, sanoo Nea ja jatkaa:

”Olen oppinut täällä sellaista rohkeutta tarttua haastaviinkin työtehtäviin. Olen päässyt harjoittelemaan uusia tehtäviä ja samalla saanut tukea niiden tekemiseen. Vaikka välillä on heitetty niin sanotusti syvään päätyyn, niin juuri siitä on saanut ne parhaat opit.”

Muutokset muokkaavat työntekijöitä ja yritystä

Nean mukaan mySafety on työnantajana joustava ja lämminhenkinen. Yksi merkittävimmistä syistä tähän on yrityksen matala hierarkia.

”Työntekijöitä kohdellaan yksilöinä ja heidän henkilökohtaiset tarpeensa ja toiveensa otetaan huomioon. Täällä saa olla oma itsensä ja koen, että voin koska tahansa mennä avoimesti juttelemaan kenen tahansa kanssa – titteleistä huolimatta. Se on sitä aitoutta ja luottamuksen osoitusta puolin ja toisin.”

Samaan aikaan yrityksen sisällä ja sen toimialalla tapahtuu paljon, mikä vaatii ketteryyttä ja sopeutumista sekä yksittäisiltä työntekijöiltä että koko yritykseltä.

”Olemme ketterä yritys ja pystymme tekemään nopeitakin muutoksia toiminnassamme. Prosessit ja projektit muuttuvat koko ajan ja niihin pääsee myös itse vaikuttamaan. On ihanaa, kun kaikki ei ole valmista, vaan koko ajan teemme asioita”, kertoo Nea.

Yhdessä tekemisen riemu

MySafetyn kannustava työilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki saavat Nealta kiitosta.

”Kaikilla on vahva halu ja asenne onnistua ja viedä yritystä yhdessä eteenpäin. Olen löytänyt työpaikalta myös paljon läheisiä ystävyyssuhteita – ja mikäs sen parempaa kuin tehdä töitä ystävien kanssa.”

Tulevaisuudessa Nea kertoo haluavansa kehittää asiantuntijuuttaan etenkin työsuojelun ja työhyvinvoinnin saralla.

”Koen, että minulla on vielä paljon opittavaa henkilöstötyöstä. Jonain päivänä minua kiinnostaisi työskennellä esimerkiksi HR Managerina. Olisi hienoa päästä jakamaan omia oppeja ja oivalluksia eteenpäin myös muille.”

Avoimet työpaikat

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Joko mySafety on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@mysafety.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta