facebook tracking

MySafetyn asiakaspalvelija Sinikka Latukka: ”Laadukas asiakaspalvelu on yrityksen käyntikortti”

Sinikan_tyontekijatarina_header_teamtailor.jpg
Usein asiakkaan ensikosketus yritykseen tapahtuu asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalvelu on yrityksen käyntikortti, joka määrittää asiakkaan mielikuvaa yrityksestä – niin hyvässä kuin pahassa. MySafetylla laadukkaaseen asiakaspalveluun panostetaan muun muassa kouluttamalla henkilökuntaa ja kehittämällä toimintavoista entistä toimivampia. Sinikka Latukan mielestä asiakaspalvelijan työssä palkitsevinta on se, että työtä tehdään yhdessä asiakkaiden kanssa.

 

”Laadukkaassa asiakaspalvelussa tärkeintä on kuunnella tarkkaan asiakkaan tarpeita ja toiveita. Vain näin asiakkaalle pystytään tarjoamaan sellainen ratkaisu, johon hän on tyytyväinen nyt ja tulevaisuudessa”, toteaa mySafetyn asiakaspalvelija Sinikka Latukka.

Sinikka itse on työskennellyt erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä jo useamman vuoden ajan. Hänen uransa mySafetylla alkoi kolmisen vuotta sitten.

”Taustani on vähän erikoinen, sillä ennen mySafetya olen työskennellyt muun muassa laivalla myymäläemäntänä. MySafetyssa minua kiinnostivat ennen kaikkea yrityksen tarjoamat tärkeät vakuutukset, jotka turvaavat ihmisten normaalia arkea.”

Tiimin tietotaito vertaansa vailla

MySafetyn asiakaspalvelussa työskentelee tällä hetkellä kymmenkunta asiakaspalvelun ammattilaista. Tehokas tiimi on uuden alun edessä, sillä mySafety uudisti hiljattain koko asiakaspalvelutoimintansa.

”Keskitymme entistä enemmän nykyisiin asiakkaisiimme ja heidän tarpeisiinsa. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaillamme on kaikki vakuutusasiat kunnossa ja he saavat meiltä juuri sellaista turvaa kuin elämäntilanteessaan tarvitsevat.”

Asiakassuhteiden hoidon lisäksi Sinikan työnkuvaan kuuluu neuvoa ja auttaa asiakkaita, jotka ovat itse yhteydessä mySafetyn asiakaspalveluun. Etenkin laskutusasiat askarruttavat usein soittajia.

”Mielenkiintoiset työpäivät täyttyvät erilaisista – joskus haasteellisistakin tehtävistä. Tiimimme tietotaito on kuitenkin huipussaan ja on ihanaa, kun tukena ovat osaavat kollegat, joiden puoleen voi kääntyä haastavissakin tilanteissa. Autamme toisiamme, eikä kukaan jemmaa tietoa itsellään. Ja siksi tiimissämme vallitseekin reilu ilmapiiri, minkä takia töihin on kiva tulla.”

Kunnianhimoiset tavoitteet ohjaavat asiakaspalvelijan työtä

Laadukkaan asiakaspalvelun merkitys koko yrityksen menestykselle on tiedostettu mySafetylla jo pitkään. Yritys satsaakin jatkuvasti asiakaspalvelun kehittämiseen.

”Erinomainen asiakaspalvelu on käyntikorttimme, sillä usein asiakas saa ensikosketuksensa yritykseen juuri asiakaspalvelun kautta. Siksi on tärkeää, että asiakaspalvelu palvelee heti alusta alkaen asiakasta asiantuntevasti ja tehokkaasti”, toteaa Sinikka ja jatkaa:

”Jos asiakas puolestaan on tyytymätön saamaansa palveluun, on hänellä aina mahdollisuus vaihtaa palvelun tarjoajaa. Siksi toteutan työssäni omaa perussääntöäni, eli palvelen asiakkaita niin kuin itse haluaisin tulla palvelluksi. Tärkeintä on muistaa, että tyytyväinen asiakas haluaa myös jatkossa käyttää palveluitamme.”

Sinikan mukaan mySafetylla panostetaan myös asiakaspalvelijoiden kouluttamiseen.

”Kunnianhimoinen tavoitteemme on, että vastaamme puheluihin heti. Jos asiakas joutuu roikkumaan linjalla pitkään, ei se palvele ketään.”

Yhdessä asiakkaiden kanssa

Oman työnsä parhaiksi puoliksi Sinikka mainitsee oivallukset asiakastyössä.

”Onnistumiset ja uuden oppiminen motivoivat minua tekemään työni entistä paremmin. Silloin kun asiakas on tyytyväinen saamaansa palveluun, tulee myös itselle hyvä fiilis. On hienoa, että ammattitaitooni luotetaan ja pääsen kehittämään omaa työnkuvaani.”

”Ajattelen oman työni niin, että kun soitan asiakkaalle, menen hänen kotiinsa. Minun täytyy siis ottaa huomioon, onko asiakkaalla siinä hetkessä aikaa minulle. Muuten menisin ikään kuin koputtamatta sisään, ja sitä en halua. Haluan, että meillä on kohteliaat tavat ja asiakas huomioidaan kaikissa tekemisissämme. Teemmehän tätä työtä yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja se on kaikista palkitsevinta.”

Avoimet työpaikat

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Joko mySafety on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@mysafety.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta