facebook tracking

Tienin urapolku: Puhelinmyyntityön kautta markkinoinnin ammattilaiseksi

Tienin_tyontekijatarina_header_teamtailor.jpg

”Maailma muuttuu koko ajan ja vain ketterät sopeutujat pärjäävät. Tämä on mottoni, joka pätee oman työni ja toimintatapojeni ohella myös liiketoiminnassa”, toteaa mySafetyn eCommerce Manager Tien Le.

 

Tien työskentelee mySafetyn markkinointitiimissä ja vastaa yrityksen digitaalisesta markkinoinnista sekä verkkokaupan kehityksestä.

”Meillä on pieni, mutta tehokas markkinointitiimi, joten töitä pääsee tekemään laidasta laitaan. Tällä hetkellä työtehtäviini kuuluu pääasiallisesti mySafetyn nettisivujen ja verkkokaupan ylläpito ja kehitys sekä digimarkkinointi, joka kattaa kaiken somemainonnan ja hakusanaoptimoinnin väliltä. Lisäksi teen vaihtelevasti erilaisia markkinointitehtäviä.”

Etenemismahdollisuudet saavat kiitosta

Tienin ura mySafetylla alkoi vuonna 2014 puhelinmyynnin parista.

”Alun perin kiinnostuin yrityksen palvelukonseptista, sillä en ollut koskaan aiemmin kuullut vastaavasta. Vaikka hain ensisijaisesti markkinointitehtäviä, päätin ottaa minulle tarjotun puhelinmyyntityön vastaan. Ajattelin, että se avaisi ovia ja toisi arvokasta työkokemusta, josta olisi varmasti hyötyä myös jatkossa.”

Varsinaisten markkinointitehtävien pariin Tien pääsi tutustumaan mySafetyn nettisivuprojektin myötä – ja sillä tiellä hän on edelleen.

Tienin mukaan kehitys- ja etenemismahdollisuudet ovat olleet mySafetylla loistavat. MySafety tukee ja kannustaa työntekijöitään tavoittelemaan ammatillisia unelmiaan esimerkiksi kustantamalla lisäkoulutuksia ja mahdollistamalla opiskelun työajalla.

”Digimarkkinointi on laaja käsite. Sen salat oppii vain tekemällä ja kokeilemalla. Haluan kehittyä entistä paremmaksi, ketterämmäksi ja tehokkaammaksi markkinoijaksi. Työn ohessa olen syventänyt osaamistani ja suorittanut vuoden kestävää Digitekijän Fast Track -erikoistumiskoulutusta, jossa olen nyt loppusuoralla.” 

Henkilöstön hyvinvointi etusijalla

Tienin mukaan parasta MySafetyssa on yrityksen avoin ja kannustava työilmapiiri.

”Töissäkin voi olla hauskaa. Meillä on matala organisaatio ja teemme tiiviisti yhteistyötä eri osastojen ihmisten kanssa. Mielestäni on tärkeää, että töissä ja työkavereiden kanssa viihtyy, sillä heidän kanssaan viettää suurimman osan päivästä.”

Myös joustavat työajat ja henkilöstön työhyvinvoinnista huolehtiminen saavat kiitosta.

”On ollut hienoa huomata, miten työnantajan puolelta on kohdallani joustettu muun muassa töiden, koulun ja perhearjen yhteensovittamisessa. Se ei aina ole ollut helppoa”, kertoo Tien ja jatkaa:

”Henkilöstön hyvinvoinnista ja jaksamisesta pidetään mySafetylla muutenkin huolta ja kaikki henkilöstöasiat hoidetaan mielestäni mallikkaasti – jopa paremmin kuin monessa muussa paikassa. Ruoho voi olla vihreämpää aidan toisella puolella, kunnes sitten on siellä ja huomaa asian olevan toisin.”

Mukana kehityksen kilpajuoksussa

Tekemisen meininki ja monipuoliset työtehtävät saavat Tienin innostumaan.

”Olen aina ollut tekijätyyppi. Minulle on tärkeää, että oma työnjälkeni näkyy. MySafetyn toiminta ja palvelut kehittyvät koko ajan ja on ollut mahtavaa olla kehityksessä mukana. Tuntuu, että omassa työssä pääsee oikeasti vaikuttamaan asioihin, jotka myös menevät kovaa vauhtia eteenpäin.”

”Tulevaisuudessa haluaisin suuntautua entistä enemmän strategiseen suunnitteluun ja johtamiseen. Kun on itse päässyt tekemään paljon, on itselle kehittynyt näkemys, miten asioita kannattaa tehdä. Olisi hienoa päästä jakamaan omia oppeja eteenpäin muille. Myös digitaaliset palveluinnovaatiot ja palvelumuotoilu kiinnostavat.”

Avoimet työpaikat

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Joko mySafety on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@mysafety.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta