facebook tracking
Osasto

Myynti

Connect

Meillä vakuutuspalvelumyyjät työskentelevät uusmyynnissä ja tekevät merkityksellistä työtä tarjoamalla kattavimmat vakuutuspalvelut verkossa tapahtuvien rikosten ennaltaehkäisyyn ja seurausten minimoimiseen. He haluavat kertoa ihmisille tarpeellisista ja arkea hyödyttävistä turvapalveluista.

Asiakashankinta on tulostavoitteellista, erilaisten ihmisten kanssa keskustelua ja vuorovaikutusta puhelimen välityksellä. 

Olit sitten nuori tai vanha, kokenut tai kokematon myyjä – sovit varmasti meidän yli 20 vakuutuspalvelumyyjän tiimiin, jossa työkaverit on tärkeä osa työtä! Tavoitteita saavutetaan yhdessä tiimissä esimiehen kanssa, mutta myös yksilöllisesti oman tekemisen kautta. Haluamme, että myyjämme onnistuvat ja ylittävät itsensä joka kerta. Tähän tavoitteeseen päästäksemme autamme aina kaveria.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

mySafety työpaikkana

Arvostamme hyvää ja avointa työilmapiiriä, halua kehittyä ja joustavuutta puolin kuin toisin. Haluamme tehdä asiat hyvin, kehittää jatkuvasti toimintatapojamme ja pysyä mukana nykyaikaisessa maailman menossa. 

Tavoitteenamme on olla työntekijöidemme paras työnantaja. Tämä näkyy siinä, että panostamme työntekijöidemme kouluttamiseen, myynnin laatuun, reiluun palkkaukseen ja avoimeen työkulttuuriin. 

mySafetylla työn ohjenuorana on palveluvisiomme – tuon iloa, mielenrauhaa ja harmin poistoa jokaiseen kohtaamiseen. 

KPY Novapolis Viestikatu 1-3
70600 Kuopio Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Helsinki

Teollisuuskatu 21
00510 Helsinki Ajo-ohjeet info@mysafety.fi 09 4270 4000 Näytä sijainti

Joko mySafety on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@mysafety.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta