Osasto

Uusasiakashankinta

Connect

Meillä vakuutusmyyjät työskentelevät uusmyynnissä ja tekevät merkityksellistä työtä poistamalla harmeja ihmisten arjesta. He haluavat kertoa ihmisille tarpeellisista ja arkea hyödyttävistä turvapalveluista.

Uusasiakashankinta on tulostavoitteellista, erilaisten ihmisten kanssa keskustelua ja vuorovaikutusta puhelimen välityksellä. 

Olit sitten nuori tai vanha, kokenut tai kokematon myyjä – sovit varmasti meidän yli 30 harminpoistajan tiimiin, jossa työkaverit on tärkeä osa työtä! Tavoitteita saavutetaan yhdessä tiimissä esimiehen kanssa, mutta myös yksilöllisesti oman tekemisen kautta. Haluamme, että myyjämme onnistuvat ja ylittävät itsensä joka kerta. Tähän tavoitteeseen päästäksemme autamme aina kaveria.

Uusasiakashankinta on mySafetyn tärkein tavoite ja siksi tähän tiimiin panostetaan paljon. 

mySafety työpaikkana

Arvostamme hyvää ja avointa työilmapiiriä, halua kehittyä ja joustavuutta puolin kuin toisin. Haluamme tehdä asiat hyvin, kehittää jatkuvasti toimintatapojamme ja pysyä mukana nykyaikaisessa maailman menossa. 

 Tavoitteenamme on olla työntekijöidemme paras työnantaja. Tämä näkyy siinä, että panostamme työntekijöidemme kouluttamiseen, myynnin laatuun, reiluun palkkaukseen ja avoimeen työkulttuuriin. 

mySafetylla työn ohjenuorana on palveluvisiomme – tuon iloa, mielenrauhaa ja harmin poistoa jokaiseen kohtaamiseen. 

Arvot

INTOHIMO. mySafetyssä on dynaaminen ja yrittäjähenkinen työilmapiiri. Odotamme työntekijöiltämme innostunutta ja tavoitteellista otetta työhönsä, sekä yritykseen panostamista ja kunnianhimoa uralla etenemiseen. Vastavuoroisesti kannustamme ja tuemme työntekijän kehitystä ja kasvua, yksilöiden tarpeita ja eri elämäntilanteita kunnioittaen.

SUORUUS. Työntekijämme arvostavat palvelukokonaisuuttamme ja kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä levittäessään tietoutta jokapäiväisestä turvallisuudesta kaikille sidosryhmillemme.

LUOVUUS. Päivittäistä työtä keventää hyvä työilmapiirimme, jossa yhteinen tekemisen meininki korostuu erilaisilla tiimipalavereilla, kehitysfoorumeilla ja “ovi on aina auki” -periaatteen johtamisella.

Teollisuuskatu 21
00510 Helsinki Ajo-ohjeet info@mysafety.fi 09 4270 4000

Kuopio

Viestikatu 1
70600 Kuopio Ajo-ohjeet

Joko mySafety on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@mysafety.fi
  • Johanna Abgottspon
  • Jussi Valjakka
  • Kati Korhonen
  • Markus Jylänki
  • Nea Kattainen
  • Susanna Niemi
  • Vesa Järvinen
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta